© 2014 Ruiterpad. Made by Annatar de Ruiter.

Wil je op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes volg ons dan via FaceBook

Sinds februari 2017 hebben wij de beschikking over een eigen dagbestedingslokatie te Serooskerke (Walcheren).

In deze gehuurde loods hebben we een woonkamer annex keuken gerealiseerd, een speelplek waar de jongeren kunnen spelen met allerlei speelmaterialen en er staat een zelfgemaakte legotafel van oude pallets gemaakt. We hebben een grote werkbank op wielen gemaakt met de cliënten, zodat we binnen en buiten lekker kunnen bouwen en knutselen.

 

Ook hebben we al verschillende projecten gedaan met steigerhout zoals een grote loungebank van 5 meter, een tafel moestuin en momenteel wordt er gebouwd aan een grote tafel van 5 meter lang. De keuken is al veelvuldig gebruikt om allerlei lekkernijen te bakken, koken en braden. Ook wordt er vaak geknutseld aan de tafel in de woonkamer annex keuken.

Uiteraard doen we ook uithuizig allerlei activiteiten zoals dagje dierentuin, dagje pretpark, afgelopen herfstvakantie zijn we een midweek in Weerterbergen op vakantie geweest, zomers zijn we vaak aan de waterkant bij het Veerse Meer te vinden en zo verzinnen we samen met onze cliënten steeds weer nieuwe uitdagingen.